Att bli medlem!

För att kunna rida och ta del av alla aktiviteter som hästklubben erbjuder behöver man bli medlem. Naturligtvis går det bra att besöka klubben vid enstaka tillfällen för att rida mot en mindre avgift. Men att vara medlem i hästklubben innebär så mycket mera.

Inte bara att man träffar andra som också delar sitt intresse för hästar och ridning. Att ta del i och vara med i en hästklubb och känna gemenskapen med andra är, är mycket värt. Dessutom som medlem är ryttarna alltid försäkrade i alla aktiviteter som klubben anordnar. Vilket är bra om olyckan skulle vara framme.

Alla medlemmar rättigheter att ta del av alla banor som klubben erbjuder, både utomhus och inomhus. På banorna finns det möjlighet att träna i olika moment – dressyr, hoppning över artificiella och naturliga hinder. Samtidigt som man kan ta del av lektioner.

Som medlem kan man tillbringa hur mycket tid man vill som helst i klubben. Man har tillgång till att ta hand om alla hästar och rida på dessa. I vissa fall kan det krävas av en annan medlems tillsyn. Dessutom får medlemmarna hjälp med att skaffa sig grönt kort och ryttarlicens när det blir dags med det.

Därutöver som medlem kan man få delta i tävlingar, läger, temadagar, träffar med mera. På vissa av dessa aktiviteter kan även övriga familjemedlemmar också vara välkomna. Vilket innebär att hästklubben blir som en enda stor familj som delar intresset för hästar.

Att ansöka om att bli medlem görs via mejlen där uppgifter om – namn, adress, mejladress, telefon, personuppgifter och övriga uppgifter om några hinder finns (kroppsligt eller psykiskt), för att klubben ska kunna bistå med eventuella hjälpmedel och specialist kunskaper.

Medlemsavgiften kan variera beroende på vilken ålder medlemmen har eller vilken typ av medlemsavgift det rör sig om. Det finns allt från att vara vanlig medlem, ett familjemedlemskap till för de som är äldre som seniorer.

Medlemskap innebär gemenskap med många fördelar!

Reply